Sám sobě dárkem

Vánoce zdárně za námi, schválně, kolik dárků budete muset jít vyměnit, vrátit nevhodný dárek, nešikovnou velikost, barvu…? Nebo si tradičně píšete Ježíškovi? Já jsem na to vyzrála. Dávám si dárky sama.

Pár let mi trvalo, než jsem přišla na geniální nápad. A to díky tomu, že si vždy o Vánocích uvědomím, jak na sobě šetřím a sama sebe odbývám. U mě v koupelně najdete obyčejné mýdlo, obyčejný gel na mytí, obyčejný šampon, zatímco svým přátelům nakupuji luxusní kosmetiku a drahé dárky. Až jsem si jednou řekla, že i já si zasloužím nějaké to hýčkání. Loni jsem to dělala tak, že jsem od každého dárku pro kamarádky, který se mi zalíbil, přikoupila ještě jeden balíček pro sebe. Hezky se mi to pod stromečkem nastřádalo :)

Tentokrát jsem už mířila do obchodů s předem vymyšleným plánem. Na papír jsem si napsala: „Milý Ježíšku. Moc bych si přála knížku od Patrika Hartla. Přála bych si CD s vánoční hudbou, hezkou voňavou svíčku, parfém a nějaké to voňavé mazadlo na tělo :)“. Vyrazila jsem po obchodech a postupně odškrtávala ze seznamu. Doma jsem si dárky hezky zabalila, vyšperkovala a vložila pod stromeček. A pak už jsem jen překvapeně výskala: jůůů, jééé, aaaach, ale to je mi překvapení! To jsem vůůůbec nečekala :)

A tak už se těším, jak si zapálím svíčku, provoním byt i sebe, budu odpočívat, poslouchat CD a číst si. A u toho mlsat cukroví. Zbylo ho dost :)

  • Nejsou žádné příspěvky k zobrazení.
Go to top